Reklámszövegírás

Ma már elég nehéz kitűnni, a rengeteg hasonló típusú hirdetések közül. Ezért nagyon fontos, hogy reklámja úgy legyen megírva, hogy rögtön az elején felkeltse a potenciális vásárlói figyelmét!

Honlap szövegírás

A vállalkozók ma már kezdik felismerni, hogy igen is szükség van egy jól megírt szórólapra, plakátra stb. De a többség igencsak elhanyagolja weboldalát, amiért pedig sokat fizetett, mégsem hoz egy fillért sem…

Hirdetésszervezés

Szeretne hirdetni, de nem tudja hol érdemes? Mi segítünk önnek eligazodni a helyi médiumok világában!

 

Link építés

Szeretné, ha potenciális ügyfelei gyorsan megtalálnák az ön weboldalát? Akkor válassza linképítő szolgáltatásunkat!

Miért érdemes igénybe venni a link marketing szolgáltatásunkat?

 -Az emberek többsége ma már az interneten keresztül informálódik.

 -Az általunk kihelyezett linkekből, hétről-hétre látogatók sokasága érheti el az Ön weboldalát.

 -Weboldala pozíciója javulni fog a keresőkben.

 -A regisztrációval járó terheket levesszük a válláról, mivel a weboldalak felkutatását, link-regisztrációkat, ellenőrzést és levelezést a mi cégünk végzi el az Ön számára.

 -Mert biztonságos, Ön megkapja azon weboldalak elérhetőségeit, ahova regisztráltunk.

Mind ezt elérhető áron kínáljuk Önnek.

 

Marketing tanácsadás

Érezte már úgy, hogy használja a marketing eszközeit, mégsem hozza a várt eredményt?

Szeretné cégét valamilyen marketing kampánnyal ismertebbé tenni, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá?

A marketing számtalan lehetőségei közül nem tudja, hogy melyiket válassza cégének?       

             Akkor Önnek marketing tanácsra van szüksége!

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tegyen többet vállalkozása sikeréért!

 

Közösségi Média Marketing

 

Nagyon sok oka van, hogy miért érdemes közösségi média marketing kampányokat igénybe venni:

 • Jó minőségű online forgalom növelése
 • A márka pozitív támogatása
 • Értékesítés növelése mérhető megtérülés mellett
 • Cég, márka iránt hűséges közösség építése

De közösségi média fiókok létrehozása csak a kezdet. A kérdés az, hogy mi az, amire használni fogjuk a követőket, rajongókat, hogyan húzunk ebből hasznot? Ebben segít cégünk önnek az alábbi szolgáltatásaival:

Facebook hirdetések, kampányok létrehozása - legyen Önnek is saját céges üzleti facebook oldala

A közösségi média optimalizálás ott kezdődik, hogy beillesztjük az általános marketing stratégiába. Majd meghatározzuk a célokat, miért szeretnénk ilyen fajta megjelenést, hogyan fogjuk kezelni a visszajelzéseket, mi lesz a kommunikáció alapja.

Rajongók, követők elérése

A Facebook oldalán különböző paraméterek alapján találhatjuk meg célcsoportunkat. Egy átlagos Facebook felhasználó a következő tulajdonságokat adhatja meg magáról: nem, kor, lakhely, érdeklődési kör, családi állapot, iskolai végzettség. Ezen paraméterek szerint tudjuk őket megtalálni és az általunk létrehozott hirdetéseket megjeleníteni nekik.

Hogyan működik?

A facebook hirdetések kattintás alapon működnek, tehát csak akkor kell fizetni, ha a felhasználó rákattint és eljön a facebook oldalunkra ahol lehetősége van arra, hogy csatlakozzon, lájkolja az oldalunkat. Lehetőség van arra is, hogy a felhasználót közvetlenül a weboldalunkra irányítsuk. Ekkor nem tud csatlakozni, viszont azonnal értékes információkhoz juthat, konvertálódik.

Tartalomgenerálás

Ha a facebook üzleti oldalunkra irányítjuk a rajongókat, akkor elsősorban azt várjuk tőlük, hogy csatlakozzanak a rajongói oldalunkhoz. Aki már csatlakozott, az látni fogja a saját hírfolyamában azt, amit mi közzéteszünk hírként, mivel követ minket. Azért csatlakozott, mert szeretné látni, hogy mi történik az adott céggel, márkával, érdeklik az aktuális információk esetleges akciók. Egy facebook oldal életben tartásához folyamatos tartalomgenerálásra van szükség. Posztok, események, jegyzetek formájában, amik lehetnek csak szöveges információk, de akár képek, linkek és videók is.

Facebook Alkalmazás Fejlesztés

Facebook alkalmazások használata az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy kihasználja a Facebook mint marketing eszköz teljes erejét. Facebook alkalmazás fejlesztő csapatunk olyan alkalmazásokat hoz létre, melyek teljes mértékben kiszolgálják ügyfeleinket, alapvető élményt nyújtanak vállalkozása megjelenéséhez a Facebook-on. Engedje szabadjára a marketing lehetőségeit, kihasználva a Facebook alkalmazásokat!

Érdekli a facebook reklám? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Marketing kampányok lebonyolítása

Mikor válassza a Marketing kampányt?

Ha úgy érzi, nagy segítség lenne, ha valaki megmutatná tisztán és egyértelműen, hogy melyik marketing eszközt, milyen sorrendben használja!

Ha úgy érzi, jó lenne, ha valaki rendszeresen figyelné marketing tevékenységét és szólna, ha nem jó lépéseket tesz!

Ha úgy gondolja, egy hosszú távú marketing kampányba kezdene, és sikerrel akar járni!

 

Rendezvényszervezés

 

Az Ön profi Rendezvényszervező partnere:

                                              Szendrei – Szilágyi Andrea

Minden ember, és minden cég életében vannak olyan jelentős, különleges pillanatok, amelyeket egy sikeres és jó hangulatú rendezvény keretében szeretne emlékezetessé tenni - ilyenkor a legjobb megoldás egy profi rendezvényszervezőre bízni a dolgot.

A rendezvényszervező rendelkezik a megfelelő kapcsolatokkal és gyakorlattal, hogy az adott esemény a lehető leggördülékenyebben és a legjobb hangulatban álljon össze az adott határidőre, és minden pontosan olyan legyen, amilyennek a megrendelő megálmodta.. A rendezvényszervezés ettől lesz professzionális, vagyis a Megbízó biztonságban érezheti magát, mert elképzelései szerint alakul a rendezvény, és eközben nem kell idegeskednie, ráhagyatkozhat a rendezvényszervező tapasztalataira, szaktudására és lelkiismeretes odafigyelésére.

A StationS csapata ehhez nyújt szakszerű segítséget a rendezvénytervezéstől a lebonyolításáig, a megfelelő helyszín kiválasztásától a kreatív ötletek megvalósításáig.

Szeretnénk bebizonyítani, hogy érdemes szakmai tudásunkat igénybevenni és ez nem feltétlenül jelent többletköltséget, esetenként megtakarítást is eredményez.

                Fő tevékenységeink:

Rendezvények, konferenciák szervezése

 • Szakmai rendezvények
 • Roadshow-k, termékbemutatók
 • Ügyfélrendezvények, ügyfélpartik
 • Vállalati sportnapok
 • Családi napok, Majális
 • Management meetingek
 • Tematikus rendezvény programok

 

Csapatépítő tréning, csapatépítő élményprogramok:

 • Indoor csapatépítés
 • Outdoor csapatépítés
 • Karitatív csapatépítés

Céges hétvégék, kirándulások

 • Szállásfoglalás Magyarországon, Ausztriában
 • Borkóstolók, borvacsorák
 • Busztranszfer
 • Programok

 Pénzügyi Tanácsadás

Ma Magyarországon hozzávetőleg 6 000 pénzügyi termék található a piacon. Ezek között a pénzügyi termékek között egyre bonyolultabb az eligazodás. Ha valaki például csak egy egyszerű biztosítást szeretne kötni a lakására vagy autójára, akkor a mai helyzetben legalább 25-30 biztosító különböző terméke közül válogathat.

A pénzügyi tanácsadó feladata az, hogy felmérje az ügyfél igényeit és a neki legmegfelelőbb pénzügyi megoldást válassza ki az óriási halmazból. Ez adott esetben lehet a legolcsóbb, vagy a legtöbb szolgáltatást tartalmazó biztosítási konstrukció, vagy valamilyen másfajta befektetés.

Mi, független pénzügyi tanácsadók nem a pénzintézetek vagy biztosító társaságok érdekeit tartjuk szem előtt, hanem kizárólag az ügyfelek érdekeit képviseljük. Nem kívánunk eladni számukra semmi olyan terméket, amire nincsen szükségük. Ezzel szemben komplex módon segítjük őket azáltal, hogy a pénzügyeiket minden téren támogatni tudjuk, legyen szükségük akár hitelre, biztosításra, befektetésre vagy éppen megtakarítási konstrukcióra.

Keresse bizalommal vezető szakértőnket:                     

                                 Vezető szakértőnk: Szendrei Péter

 

Nyomdai munkák

 

Egy cég nyomtatott kiadványa az offline megjelenések egyik legfontosabb eleme. Nem mindegy tehát, hogy milyen szakembergárda, milyen háttérrel készíti el azt. Fontos, hogy a cég arculati elemeit maximálisan figyelembe vevő prospektus vagy akár névjegy készüljön el munkáink során.  Egy gyenge minőségben kivitelezett nyomdai termék ugyanis ugyanolyan rossz érzést okozhat egy potenciális partnernek vagy vásárlónak, mintha valakit egyszerűen csak becsapott volna a vállalat. A rossz minőség, az ellenőrzés hiánya figyelmetlenséget mutat a cég vezetősége részéről.

Hogy a végeredmény elképzeléseinknek megfelelő legyen, számos apró részletre kell ügyelnünk a nyomtatott anyagok készítésekor, éppen ezért a lehető legkörültekintőbben kell eljárnunk, hiszen ha egyszer a nyomdagép elindult, a végeredmény - legyen szó bármekkora nagyságrendről - már nem megváltoztatható.

Bízza ránk nyomtatványait, és garantált lesz a minőség!

Nyomdai tevékenységünk főbb területei:

 • ofszetnyomás
 • szitanyomás
 • tamponnyomás
 • kiegészítő nyomdai szolgáltatások

Elérhetőség

StationS

Sarló
Székesfehérvár
8000


0630/586-9569 - 0630/521-3788