Cégünkről

Cégünk küldetése, hogy segítsük a vállalkozásokat a fejlődésben!

Fontosnak érezzük, hogy a marketinget ne egy áltudománynak és kidobott pénznek tekintsék, a feltörekvő kis vállalkozások és cégek, hanem egy hosszú távú befektetésnek, mely képes növelni lehetőségeiket.

Az elmúlt időszakban kutatást végeztünk azzal kapcsolatban, mi lehet az oka annak, hogy kiváló ötletekkel, kimagasló potenciállal és elegendő tőkével is sok esetben hosszú távú eredmények nélkül léteznek cégek. Számos vállalkozás megvizsgálása után jutottunk arra a következtetésre, mi szerint nem a pénz és nem a gazdasági helyzet, ami a problémák gyökerét képzi, hanem a helytelen marketing szemléletmód.

Kutatásunk során a legszembetűnőbb már az elején is az volt, hogy legtöbb esetben azt jelölik meg legnagyobb problémaként, hogy nincs elég ügyfél, akik pedig vannak azok ritkán térnek vissza. Pedig kiváló a termékük, ráadásul még olcsón is adják.

 Ilyenkor merült fel, hogy milyen marketing eszközöket alkalmaznak annak érdekében, hogy ezen változtassanak. Legtöbb esetben a következő hangzott el: „Szoktunk hirdetni a helyi hirdetési újságban.”

Javarészt ebből áll ma egy magyarországi kis cég marketingtevékenysége. Nem beszélve arról, hogy ezek a hirdetések az esetek 80%-ban, nemhogy az érdeklődést nem keltik fel a vásárlókban, ügyfelekben, de még a legalapvetőbb marketing elemeket se tartalmazzák.  Cégünk ebben szeretne segíteni.

 

Reméljük, hamarosan ügyfeleink között tudhatjuk Önt is és vállalatunk fiatalos lendülettel, lelkesen bizonyíthat Önnek is!

Kapcsolat


Elérhetőség

StationS

Sarló
Székesfehérvár
8000


0630/586-9569 - 0630/521-3788