Szolgáltatások

Széleskörű reklámszolgáltatásokat kínálunk üzleteknek, cégeknek, magánszemélyeknek.. Elkészítjük a reklámtervet, és segítünk Önnek a reklámötletei valóra váltásába, továbbá mindig számíthat arra, hogy minden lépésben segítünk reklámkampányának sikere érdekében valamint teljeskörű Pénzügyi Tanácsadást biztosítunk személyre szabottan.

 

"A jó marketing nem a véletlen műve, hanem alapos tervezés és végrehajtás eredménye”

Pénzügyi tanácsadás

 

 

Ma  

Magyarországon hozzávetőleg 6 000 pénzügyi termék található a piacon. Ezek között a pénzügyi termékek között egyre bonyolultabb az eligazodás. Ha valaki például csak egy egyszerű biztosítást szeretne kötni a lakására vagy autójára, akkor a mai helyzetben legalább 25-30 biztosító különböző terméke közül válogathat.

A pénzügyi tanácsadó feladata az, hogy felmérje az ügyfél igényeit és a neki legmegfelelőbb pénzügyi megoldást válassza ki az óriási halmazból. Ez adott esetben lehet a legolcsóbb, vagy a legtöbb szolgáltatást tartalmazó biztosítási konstrukció, vagy valamilyen másfajta befektetés.

Mi, független pénzügyi tanácsadók nem a pénzintézetek vagy biztosító társaságok érdekeit tartjuk szem előtt, hanem kizárólag az ügyfelek érdekét. Nem kívánunk eladni számukra semmi olyan terméket, amire nincsen szükségük. Ezzel szemben komplex módon segítjük őket azáltal, hogy a pénzügyeiket minden téren támogatni tudjuk, legyen szükségük akár hitelre, biztosításra, befektetésre vagy éppen megtakarítási konstrukcióra.


Elérhetőség

StationS

Sarló
Székesfehérvár
8000


0630/586-9569 - 0630/521-3788